Boomverzorging van snoeien tot vellen

Onmogelijk staat niet in onze woordenboek. Voor alles bestaat een oplossing

Snoeien

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig snoeien van alle bomen. Iedere boom moet namelijk op een andere manier benaderd worden. Bij ons kunt je zowel voor verlichtingssnoei als voor het snoeien ter bevordering van de natuurlijke groei terecht.

Vellen

Er zijn meerdere redenen voor het vellen van bomen. Wanneer bomen te oud worden of zwak staan, kunnen ze een bedreiging vormen voor de omgeving. Het komt ook geregeld voor dat bomen ziek zijn geworden en dat kappen de enige oplossing is. In dat geval kunnen wij de boom doeltreffend en vakkundig vellen. Ook wanneer de boom het zonlicht wegneemt of teveel bladeroverlast geeft kan je bij ons terecht.

Opruimen

Wij ruimen de overblijfselen van de gevelde of gesnoeide boom graag voor jou op. Brandhout wordt door ons verzaagd en gekliefd, wanneer je dit wenst. Wij kunnen het daarna meenemen, maar je kan uiteraard ook besluiten om het hout zelf te houden en te gebruiken.

Hakselen

Afvalhout tot een doorsnede van 20 cm kan door ons worden verhakkeld. Het hakselhout kan meegenomen of gebruikt worden om onder de beplanting aan te brengen als middel tegen onkruid.

Frezen

Werd jouw boom geveld dan blijft er een grote stronk zitten. Indien je wenst frezen wij deze stronk zonder moeite uit de grond. Zo kan je terug met een gerust hart door je tuin lopen zonder last te hebben van een overgebleven boomstam met wortels.