Een vakantiegevoel in eigen tuin

Geniet op elk gewenst moment

Aanleg Zwembaden

De laatste jaren kent de aanleg van zwembaden een enorme boost. Mensen wensen immers de temperatuur van het water in een zwemvijver te verhogen. Bij een natuurlijke zwemvijver waarin de planten voor filtratie zorgen bereikt de gemiddelde temperatuur 22°C á 24°C. Indien men de temperatuur van de zwemvijver zou verhogen boven de 24°C, zouden de planten afsterven en heeft men bijgevolg geen goede filtratie meer. Daarom hebben we de systemen opgesplitst. Men kan zo ook kiezen voor een hybride zwembad. Dit is een combinatie van een gewoon zwembad en een zwemvijver. Door onze jarenlange ervaring hebben we vele materialen kunnen uitproberen. Wij verkiezen het product polypropyleen, dit biedt naar onze mening, prijs-kwaliteit, het beste resultaat op alle gebied.

zwembad_20180610_102848
Zwembad-polypropyleen

Polypropyleen Zwembaden

Een polypropyleen zwembad is de ideale keuze voor een uniek zwembad. Het product polypropyleen biedt een ruime waaier van mogelijkheden. Zo kan je jouw zwembad volledig naar eigen wens ontwerpen betreffende vorm, afmetingen, kleuren, trappen enz. Een polypropyleen zwembad is bovendien bijzonder duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Er is ook geen temperatuur beperking. Bij de producten polyester of vinylester is dit wel zo. De combinatie van een te hoge warmte en chloor is nefast en leidt tot osmose. Met een polypropyleen zwembad kies je dus voor een kwalitatief zwembad dat je helemaal kan personaliseren. Ook de scherpe prijs-kwaliteitverhouding is een belangrijk pluspunt van polypropyleen zwembaden.

Polypropyleen is zeer duurzaam en wordt daarom al decennialang gebruikt in de chemie. Chloor en andere zuren en/of chemische producten vormen geen probleem voor dit product. Aan een polypropyleen zwembad heb je vrijwel geen onderhoud, omdat het materiaal vuil afstoot en krasvrij is. Bovendien is polypropyleen uv-bestendig en verliest het dus zijn kleur niet onder invloed van zonlicht. Zo’n zwembad kan als monoblok – in één geheel – gemaakt en geplaatst worden. Afhankelijk van de afmetingen worden polypropyleen zwembaden soms ook in meerdere delen gemaakt en ter plaatse gemonteerd.

Voor wie nog niet overtuigd is…

Nog eens de voordelen op een rijtje

Gegarandeerde topkwaliteit

Materiaal is massief in dezelfde kleur als het eindresultaat

Geen osmose vorming mogelijk

Milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar

Geen beperkingen in temperatuur, kan zelfs tot 50°C

Vrije keuze in het plaatsen van accessoires zoals trappen, lampen enz...

Ontwerp

Indien je ons een plan of ontwerp met de gewenste afmetingen kan doorsturen bezorgen wij jou gratis en vrijblijvende een offerte. Indien je zelf jouw zwembad/zwemvijver wenst te ontwerpen kan je gebruik maken van programma’s/websites zoals Gardenplanner of Floorplanner. Indien dit een stap te ver voor jou is neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij dit samen uitwerken.

Enkele realisaties